Dubbelsteyn nieuws

Open Dag bij MOC Dubbelsteyn

Op zaterdag 10 september waren de deuren weer open bij onze muziekschool!

Omdat onze traditionele open dag in februari al drie jaar niet kon doorgaan wegens Corona, hebben we dit keer op 10 september een extra open dag gehouden.


Hoewel het niet zo druk was, kwamen de mensen met gerichte vragen over hun voorkeursinstrument. Een aantal leerlingen heeft zich zelfs al ingeschreven en er zijn ook enkele proeflessen afgesproken. Onze enthousiaste docenten waren aanwezig en hadden instrumenten bij zich die potentiële leerlingen mochten uitproberen.

Leerlingen van Dubbelsteyn speelden op het Open Podium. Voor nieuwe leerlingen is het heel leuk om te horen wat leerlingen kunnen na enkele jaren les op hun instrument.

Bij Dubbelsteyn zijn ook mogelijkheden om samen te spelen, en dat liet het blokfluitensemble o.l.v. Sonja Gruys horen.

Behalve het aanwezige docententeam was er ook een stand van Peters en den Hartog Muziek. Hier kunnen leerlingen terecht voor de aanschaf van bladmuziek, diverse instrumenten en accessoires. Pianotechniker Koos van Leeuwen gaf uitleg over de werking en het onderhoud van een piano of vleugel.

Alles bij elkaar was het een geslaagde en gezellige middag in De Rank, onze leslocatie aan de Dubbelsteynlaan West in Dubbeldam. Sinds de oprichting van Dubbelsteyn geven we hier al bijna 35 jaar met veel plezier les!