Dubbelsteyn nieuws

Gelukkig Nieuwjaar!

Het jaar 2021 is ingeluiden! Tijd voor een terugblik, en een vooruitblik.

We hopen dat u een fijne jaarwisseling heeft gehad, en inmiddels al heeft genoten van het Dubbelsteyn Kerstfestijn!  Zo niet raden we nogmaals u van harte aan onze leerlingen te bekijken in de speciale opnames die ze voor u maakten. 

U KUNT HEN HIER OP YOUTUBE BEKIJKEN.

Dit vrolijke concert brengt nog even het feestdagengevoel bij u thuis ten tijde van deze strenge lockdown, die nu al een paar weken duurt. Voor ons allen is 2020 een heugelijk, bijzonder jaar geweest! Er is veel veranderd en dingen die we altijd voor lief namen zijn nu ineens niet meer zo vanzelfsprekend.

Ons docententeam heeft – zoals ook velen van jullie – veel tegenwind ervaren in 2020. Sommigen van ons hadden dit jaar gezondheidsproblemen, of werden ernstig ziek van het Coronavirus, sommigen van ons hebben naasten die in de zorg werken. Allemaal hebben wij ons erg veel zorgen gemaakt over het welzijn van onze leerlingen en creatief geprobeerd contact te houden en online muzieklessen te blijven geven. 

Het jaar 2021 zal helaas weer beginnen met beperkingen, en zolang de scholen gesloten blijven zien wij ons als muziekschool ook genoodzaakt het enkel bij online lessen te houden.

Echter biedt 2021 ons wel weer goede hoop voor de toekomst. Want dit jaar zullen we weer normale lessen mogen geven, concerten en voorspeelavonden mét publiek houden, en de spiksplinternieuwe Rank in Dubbeldam gaan betrekken (hier hoort u spoedig meer over). We zien elkaar snel weer!

En intussen wenst het MOC Dubbelsteyn docententeam u een gezond, gelukkig, maar bovenal muzikaal nieuw jaar!