Dubbelsteyn nieuws

Muzikale Sneeuwwedstrijd

Het lijkt alweer zo lang geleden met het mooie zonnetje wat nu schijnt, maar een paar weken geleden viel er een dik pak sneeuw in het land!  Onze harpdocente Germine leek het wel wat om onze leerlingen aan met de sneeuw de slag te krijgen.

Eventjes vergaten we allemaal dat corona bestond, en wandelden en schaatsten we naar hartelust in de kou. Maar die mooie sneeuw daar moest ook wat mee gebeuren! Een muzikale sneeuwwedstrijd werd bij MOC Dubbelsteyn afgekondigd, waar iedere leerling aan mee mocht doen. De opdracht was een sneeuwkunstwerk te maken dat iets met muziek van doen had, met voor de winnaar natuurlijk een mooie muzikale prijs. Vol enthousiasme stuurden leerlingen hun sneeuwpoppen in!

De keuze van de juryleden (bestaande uit klarinet-/saxofoondocent Margriet, en viooldocent Cécile) viel op de prachtige sneeuwcreatie van Deborah. Zij maakte een viool die ook echt vast te houden was, met alle details erop en eraan, waar de jury erg van onder de indruk was. Hartelijk gefeliciteerd, Deborah!

Bekijk hieronder de galerij met alle mooie sneeuwpoppen en kunstwerken van onze leerlingen. Er is zelfs een gezellig filmpje!